BHX ønsker deg velkommen!

Kundeinformasjon

Frakt & Levering
Ved alle ordre i nettbutikken opererer vi med gratis frakt og ekspedisjon. Unntak fra dette er spesialbestilte ordre i bedrifts & lag - kategorien. 
Vi bruker Postens frakt/Bring som leveringsmetode. BHX har fokus på rask levering til våre kunder, og bestillingen vil sendes til kunden neste virkedag etter at ordren er bestilt og betalt, fra lager i Norge. Forventet leveringstid blir derfor veldig kort, og følger vanlig postgang i Norge.
Vi gjør oppmerksom på at pakken ligger hos Posten i 14 dager etter mottak, dersom den er for stor til å leveres rett hjem til kundens postkasse. Dersom du ikke henter ut pakken innen den returneres til oss, og deretter ønsker den sendt på nytt igjen må du betale det returfrakten kostet og hele fraktavgiften for ny sending. Per i dag er dette beløpet satt til et totalt fraktgebyr inkl.ekspedisjon på kroner 200 inkl. mva. Pakken vil isåfall sendes til deg som postoppkrav hvor du må betale disse 200 kr for frakten før du kan motta varene. I tillegg krever posten en kostnad for postoppkrav som du må betale. 
Vi oppfordrer deg derfor på det sterkeste til å hente pakken innen 14 dager for å unngå de ekstra gebyrene.
Personvern & Sikkerhet
For en utdypende erklæring som går på hvordan BHX utøver personvern kan du gå til denne siden: PERSONVERNERKLÆRING
Du kan registrere deg som kunde for å handle i nettbutikken, men dette er ikke noe krav. Du kan også handle som gjest uten å opprette konto. Når du registrerer deg er det raskere og enklere for deg neste gang du skal handle. Din personlige informasjon (ikke betalingsinformasjon) vil lagres, slik at du slipper å skrive inn dette ved neste handel. Detaljer som kortinformasjon og passord blir kryptert og oppbevart så lenge det er hensiktsmessig for vår kundeoppfølging, minimum ut garanti- og reklamasjonstiden. Nettbutikken videresender eller selger ikke personopplysninger til tredjepart. Du vil ikke få e-post fra oss med mindre du aktivt gir oss ditt samtykke til dette. Du kan når som helst be om å bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed via e-post.
I tillegg til den informasjonen du legger inn hvis du registrerer deg som kunde i nettbutikken vil vi kunne se:
• Hvilke av våre nettsider du har besøkt og når
• Hvilken nettleser du bruker
• Hvilken IP-adresse du har.
Opplysningene anvendes kun internt i forbindelse med eventuell statistikk og teknisk drifting av nettbutikken.
Retur & Bytterett
Ved kjøp i nettbutikken, har du full returrett i 30 dager fra du mottok varen(e) i henhold til norsk lov. Du kan bytte, returnere eller reklamere på varer kjøpt i nettbutikken. Ønsker du å returnere, bytte eller reklamere på en vare kjøpt i nettbutikken, må dette sendes tilbake til oss innen 30 dager. Varene skal være ubrukt, og i samme stand og mengde som ved kjøp. Eventuelle merkelapper skal henge på og originalemballasjen skal følge med. Det du betalte for varen, vil bli tilbakeført innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur.
NB! Det er viktig at varen(e) som skal returneres er ubrukt og pakkes inn slik at ikke originalemballasjen er og blir ødelagt. Varer som returneres i originalemballasje som er teipet og hvor merkelapper mangler vil ikke bli behandlet.
Bestilling
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Ved avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen kan du takke nei til ordren. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt.
Betaling, Prising & Rabatter
Prisene, som er oppgitt i nettbutikken er ikke eks. merverdiavgift. Den prisen som står er den du skal betale. Det eneste unntaket er prisene som oppgis i kategorien BEDRIFT & LAG, hvor prisene enkelte steder står oppført eks.mva. BHX tar forbehold om prisfeil i nettbutikken. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.  Vi gjør oppmerksom på at dersom varer for eks. er priset til kroner 0,- er dette en uheldig feil som dessverre kan oppstå i systemet. Vi gir naturligvis ikke vekk varer helt gratis.
Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt ordren er bekfreftet bestilt av kunden via kassen i nettbutikken. Alle våre transaksjoner foregår i norske kroner. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen. Se lov av 19. juni 1969 nr. 66 om merverdiavgift § 16. 2 Et kredittkort er et betalingskort hvor oppgjøret for kjøpet skjer i etterkant ved at kredittgiveren (kredittkortselskapet) sender kortholder faktura med krav om betaling. Et debetkort er et betalingskort knyttet til en innskuddskonto. Bruk av kortet medfører at brukerens konto blir belastet og beløpet blir overført til betalingsmottakerens konto. Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.
Se dine bestillingsordre
              Dersom du har opprettet en kundekonto kan du når som helst logge deg inn og få oversikt over dine ordre. 
Oppdatere kontoinformasjon
              Dersom du har opprettet kundekonto hos BHX kan du når som helst gå inn og endre dine personopplysninger og kontoinformasjon. Dersom du ber oss                     om å slette din konto vil vi gjøre dette snarest.