BHX ønsker deg velkommen!

GSG (GIESSEGI)

 GSG ( i Italia også kalt Giessegi), er et selskap som ble grunnlagt i 1984 av Simone Fraccaro, en profesjonell syklist på 70- og 80-tallet.  Hans sønn Ronny Fraccaro er nå sammen med Simone de sentrale i den daglige driften og ledelsen av selskapet. Selskapet er i dag en av de 5 ledende produsenter av teambekledning for sykkel i Italia . GSG leverer sine produkter til kunder i 30 land , på alle kontinenter. GSG ønsker til enhver tid å tilpasse sine tjenester og produkter til markedets behov og følge nye trender for å gi topp kvalitets produkter. Det er generelt veldig høy kompetanse på sykkelbekledning i Italia. Det henger ikke minst sammen med den store lidenskapen italienere har for sykkelsport. GSG ligger også i en region med en lang tradisjon i sykkel- og sports- tekstilindustri.

GSG har besluttet å ha all sin produksjon under eget tak i regionen Veneto, i den nordøstre delen av Italia, for selv å ha direkte kontroll på hele prosessen, både produktutvikling og produksjonsprosess . Kunder etterspør raske leveranser, fleksibilitet og bredt utvalg av produkter, og GSG kan imøtekomme spesielle forespørsler fordi de eier og styrer alle sine produksjonsanlegg 

Gjennom over 30 år i sykkelbransjen i Italia har de utviklet stor erfaring på sykkelbekledning, noe kundene får dra nytte av i dag.

FABRIKKEN I VENETO

GSG utvikler alle sine produkter i regionen Veneto i nord-Italia. Dette er kanskje den største sykkelregionen i hele Italia, hvor også mange andre merker har sine hovedseter.GSG sine produkter er altså 100% made in Italy. Fabrikken ligger nær byen Castelfranco, ved foten av Monte Grappa - et av de mest berømte fjell for sykkel i Italia. Hele produksjonen er samlet under ett tak. De eier også padding-fabrikken La Fonte, som er en stor produsent av padding for sykkelshortser, og leverer disse også til flere andre kjente merker.

 DESIGNARBEIDET

En rekke erfarne italienske designere for sykkelbekledning sørger for at designet blir korrekt og får en utforming som er både moteriktig, teknisk mulig og etter kundens ønsker. 

Dette er en viktig del av jobben, slik at kunden får drakter med et utseende de kan være fornøyde med og stolte av.

 PRODUKSJONEN

 Topp moderne maskiner og instalasjoner sørger for den beste kvalitet i print og farger på tøyet.

 

SUBLIMASJONSPRINT OG KUTTING

 Sykkelbekledning for lag og bedrifter blir printet gjennom sublimasjons-teknologi. På den måten får designet perfekt resultat.

 SØM

Italienske hender sørger for at produktene sys med den presisjon og slitestyrke slik bekledning krever.

 KVALITETSKONTROLL OG PAKKING

Alle produkter må dobbeltsjekkes grundig før de kan pakkes og leveres til kunden. 

FERDIGE PRODUKTER 

.Et bilde fra et showroom på GSG sin fabrikk. Ferdige produkter klare for bruk.