BHX ønsker deg velkommen!

 

HELE KATALOGEN MED TEAMBEKLEDNING FRA GSG KAN DU ÅPNE HER!

Kategoriene er inndelt i PRO, PERFORMANCE, TEAM, WOMAN, MTB og KIDS.

Under får du en liten presentasjon av priser på noen utvalgte og populære GSG produkter, som alle kan lages etter kundens egne design, farger og logoer. Disse gir deg en indikasjon på det prisnivået hos oss, men kontakt oss for et pristilbud! Priser avhenger naturligvis av antall som bestilles. En sykkelklubb vil få tilbud om priser mot venstre på skalaen (antall).

 

TEAM sykkeltrøye, 03227   Priser mellom: 329 - 449 kr. inkl.mva pr stk

Dette er en enkel og klassisk sykkeltrøye i pustende tekniske materialer. Polyester microfiber.  Hel glidelås i front. Tre lommer. Ipod hull.


 

PERFORMANCE sykkeltrøye, 03315  Priser mellom 529 - 679 kr. inkl.mva pr stk

Dette er en bestselgertrøye i PERFORMANCE segmentet. Dette er det nærmeste du kommer toppmodellen og et meget velutviklet produkt. Trøyen har flere ulike paneler og gjennomførte detaljer for svettetransport. Interpower teknisk materiale. Luftende mesh på rygg. Refleksdetaljer. Gel grip. Ipod hull. Mulighet for glidelåslomme.


PRO sykkeltrøye, 03313  Priser mellom  690 - 849 kr. inkl.mva pr stk

Dette er toppmodellen og brukes av lag på det ypperste proffnivå. Her får du det beste fra Italia for en overkommelig og anstendig pris. Trøyen er sammensatt av flere ulike paneler for svettetransport. Aerodynamisk formsydd for syklister på høyt nivå. Bioceramic. Karbonfiber. Bi-elastisk. Ipod hull. Silikongrip. Refleksdetaljer.  

TEAM bibshorts, 05196   Priser mellom 449 - 599 kr inkl.mva pr stk.

Dette er en bestselger for lag. Noe mer elastisk comfort og litt løsere kompresjonsutforming enn modellene i øvre kategorier. Med solid og god padding fra GSG er dette et mer enn godt nok valg for mange.


PERFORMANCE bibshorts, 05358   Priser mellom 790 - 990 kr inkl.mva pr stk

 Dette er et anbefalt produkt i konkurranse-kategori,  og er en veldig god bibshorts for aktive syklister. Her  får du veldig mye for pengene. God kompresjon, behagelig Lycra med gel grip i linningen på bena. Selene kan også printes med klubb-logo. Anbefalt produkt.


 

PRO bibshorts, 05338   Priser mellom 990 - 1190 kr inkl.mva pr stk

Dette er den absolutte toppmodellen og brukes av lag på det ypperste proffnivå. Her får du bibshorts i absolutt ypperste kategori fra Italia til en overkommelig, rettferdig og anstendig pris. Beste detaljer for maksimal godfølelse og fart.


PERFORMANCE jakke, 04129   Priser mellom 790 - 990 kr inkl.mva pr stk

Meget god jakke for kjølige dager på vår, sommer og høsten. Anbefalt bruksområde 0-13 grader. Vindtett lett materiale i front, hals og armer. Pustende rygg, samt et pustende tynt lag foring med thermofleece på innsiden. Gelgrip i linning. Tre lommer. Elastisk i ermet.


 

Team vindvest med lommer, 09061   Priser mellom 390-590 kroner inkl.mva pr stk.


Elite vinterjakke, 10105   Priser mellom  1190 - 1290 kroner inkl.mva pr stk.

Toppmodell og fantastisk god jakke for sykkel på både kjølige og ordentlig kalde dager. Vindtett og vannavvisende. Isolerende. Pustende. Anatomisk utformet. Bi-elastisk materiale. Tynn fleece på innsiden av krave og ermer. Tre lommer. Ekstra glidelåslomme bak. Solide refleksdetaljer. Silikongrip i linning. Tre lommer. Ipod hull. Refleksdetaljer.

 

KLIKK HER FOR Å ÅPNE GSG PRODUKTKATALOG