BHX ønsker deg velkommen!

BUFF for bedrifter og lag

BHX produserer tekniske sportsbuffer for bedrifter og idrettslag som ønsker dette med eget design, logo og farger. 

BHX er sannsynligvis billigst på buff. Her er det mange kroner å spare i forhold til andre tilbydere. Vi har ihvertfall ikke klart å finne noen andre som tilbyr buff på vårt prisnivå. 

Sportsbuffene lages i ONESIZE elastisk teknisk mikrofiber 100% polyester. Det er dette materialet som er mest vanlig for slike produkter i Norge. Kvaliteten er solid, på både materiale, trykk og farger. 

 

FOR BEDRIFTER

Ønsker du at dine ansatte og kunder skal løpe, gå ski, sykle, gå tur eller spille fotball med et sportsplagg med din logo?

Skaff bedriften et sporty image og invester i noe som gjør at folk bærer din logo med seg ute på trening og fritid.

Gi dine kunder en buff på kjøpet og de bærer med seg din reklame ute blant folk.

DETTE ER EN GOD INVESTERING BÅDE I BEDRIFTENS IMAGE, FELLESSKAP OG EKSPONERING. ET PROFILERINGSPRODUKT SOM IKKE KASTES I SØPPELBØTTA, MEN BRUKES!

FOR IDRETTSLAG

Lag en buff i idrettslagets farger og logo som bidrar til fellesskap og tilhørighet med klubben! En buff i idrettslagets egne farger og logo skaper identitet og synlighet. En buff er anvendelig i de fleste former for aktivitet, også for foreldre som står på sidelinjen og heier.

De fleste medlemmer vil ofte ønske å kjøpe idrettslagets buff, og da kan idrettslaget også skaffe inntekt på det siden din innkjøpspris blir mye lavere enn salgspris. Hvorfor ikke bruke dette for å skaffe ekstra inntekter til et fotballag, sykkelklubb eller et arrangement? 

PRISER 

 

- Prisene er pr.stk. EKS MVA. 

Kunden betaler frakt med posten innen Norge. (for eks. 216 kr for 500 stk).

- Leveringstid er 3-4 uker etter at designet er avklart. Som regel 3 uker.

- Hos oss er det ingen ekstra kostnader for klisjè/trykk.

- Hver enkelt buff leveres ferdig i enkeltpakket strøken foliert innpakning, som igjen seriepakkes i 10-pack. 

- Dersom kunden ønsker enda flere farger enn 3 pluss hvit på standard metode, tilkommer en kostnad på 550 kr eks mva pr.ekstra farge.


 

Prisene er pr.stk. EKS MVA. Kunden betaler frakt innen Norge. Det er ca 2-3 ukers leveringstid på Sublimation trykkmetode.

DESIGN

All nødvendig designoppfølging enten på e-post eller tlf er inkludert. Vi lager gjerne uforpliktende design-forslag. Du behøver absolutt ikke ha ferdig design på forhånd. Dette er vårt fagfelt. Send oss dine logoer og vi hjelper deg med utformingen. Logoer bør helst være i vektorformat (AI, EPS, PDF). Har du logoer kun i JPG format, send gjerne det eksemplaret med høyest mulig oppløsning. 

Hvis ønskelig inkluderes utvikling av èn testprøve og tilsendte bilder av testprøve for godkjenning før masseproduksjon starter. 

KONTAKT OSS FOR EN GRATIS VAREPRØVE FOR TEST AV KVALITET OG TRYKK (Standard metode)

              

 "Vi bestilte buffer fra BHX og er meget fornøyd med produktene. God service og rask levering. Kan anbefales!" Peter Werni, NISO (2015)

Vi er veldig fornøyd med resultatet av buffene vi bestilte. Både fargen og design ble veldig bra. I tillegg, kjapt levert!"

Line Sønju, Reinertsen AS (2015).

 

"Vi er kjempe fornøyd med buffene!:) Fin fargegjengiving og logoen er også tydelig:) Og ikke minst lynrask levering!! Takk!"

 Samisk videregående skole og reindriftsskole, (2017)

 

 

KLIKK UNDER FOR RASK KONTAKT!

Klikk for kontaktskjema eller kontakt oss på: design@bhx.no

ELLER SEND LOGO OG MELDING DIREKTE TIL MAIL:

design@bhx.no