BHX ønsker deg velkommen!

Vanlige spørsmål som kundene lurer på:

 Hvor lang tid vil det ta før jeg kan motta varene fra nettbutikken i posten?

BHX vil postlegge din ordre første virkedag etter din bestilling. Alle varer som er annonsert er på lager. Det vil bety at du som kunde kan forvente rask levering på våre produkter. Noen få unntak kan være dersom det står tydelig med stor rød skrift i annonsen at det er en bestillingsvare. Dersom en vare er en BESTILLINGSVARE vil det kunne ta lenger tid. Leveringstid vil isåfall være spesifisert i teksten for produktet. 

Dersom bestillingen er for stor til å levere i postkassen, vil posten sende deg en hentelapp på nærmeste postkontor. Dette kan ta 1-3 dager ekstra tid.

Hvor lang leveringstid har dere på sykkelklær til bedrifter og lag?

Vi har normalt 5-7 ukers leveringstid på sykkelbekledning til team, avhengig av tid på året og hvor travelt produsenten har det på gjeldende tidspunkt. Dette gjelder etter at all design er 100% avklart og varer bestilt fra kunden. For bedrifter og lag har vi hovedsaklig to samarbeidspartnere i sykkelbekledningen. Giessegi (GSG) fra Italia og SOBIKE produsert i Asia, men vår satsning og tydelige anbefaling dreier mot GSG ITALIA.

Den aller mest travle tiden for disse produktene er mellom februar og mai, så i den perioden må det påregnes lengre leveringstid enn på høsten! 

Leverer dere webløsning for klubb-bestilling sykkelbekledning?

Ja, vi oppretter en butikkside for din spesifikke klubb, med alle de produktene som klubben har valgt for sine medlemmer. Her kan alle medlemmer hver enkelt bestille varer gjennom vanlig netthandel-bestilling. Dette sparer klubben for all administrasjon og er veldig praktisk og lett. Deretter sendes en felles bestilling til produsent. Butikksiden vil normalt være åpen inntil 2 uker.